Kurs i akupressur

Kurs/Utbildning i akupressur & ansiktsakupressur (fyra dagar: 2 dagar om akupressur på kroppen, 2 dagar om ansiktsakupressur)

Akupressur – är den populäraste behandlingsmetoden inom Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) i Kina och överallt i världen. Det är en beprövad metod för att bota eller minska smärta i kroppen. Används t. ex. vid huvudvärk, migrän, värk i nacke, axlar, ryggskott, ischias, ledvärk, inflammation i benhinnor.
Men man kan också framgångsrikt behandla många andra hälsoproblem med akupressur, t ex mage-tarm problem, klimakteriebesvär, menstruationsbesvär, psykosomatiska problem i form av stressrelaterade syndrom som trötthet, nedstämdhet, sömnproblem o s v.

Ansiktsakupressur är dels en behandlingsmetod för att bli vackrare. Med ansiktsakupressur får man en riktig ansiktslyftning, t ex ökar hudens elasticitet, rynkor kring ögon, på pannan och runt munnen minskar liksom storleken på porerna i ansiktet. Dels kan man med ansiktsakupressur behandla en rad hälsoproblem, t ex ansiktsförlamning, spänning i käken, torra ögon, bihåleinflammation o s v.
Ansiktsakupressur kan också påverka hela kroppen också, t.ex. höjs immunförsvaret och hormonfunktionerna. Stressen minskar och det psykiska välbefinnandet ökar.

Med kursen i akupressur lär du dig att behandla smärta och psykosomatiska problem i kroppen.

Med kursen i ansiktsakupressur lär du dig att ge estetisk behandling för ansiktet, men också att ge behandling för hälsoproblem som huvudvärk, tinnitus, spänning i käkmusklerna, bihåleinflammation …

Kursmoment:
Traditionell Kinesisk Medicinsk Teori (TCM)
Ying och Yang
De fem elementen
Kroppens fem substanser
De 14 meridianerna och 120 akupunkturpunkterna i kroppen och deras funktioner
Behandling med Akupressur för smärta och hälsoproblem i kroppen
Ansiktsakupressur för skönhet och hälsoproblem
Behandling med akupressur för olika sjukdomar.

Kursledare: Zhao Ming
Kursplats: Mårtenstorget 6 Lund Hälsanshus
Information: www.zhao-ming.com
Anmälan: zhaoming.sun@gmail.com

eller tel. 073 999 7586

Kursen ges under fyra dagar 2-3/5 och 9-10/5, alla fyra dagar är på lördag/söndag mellan kl: 09:00 –till 16:00. Näs
ta kurs tid är: 6-7/6 och 13-14/6. Kursen återkommer därefter ungefär varannan månad. Jag kan också ändra tiderna så att de passar era önskemål.
Aktuella kurstider finns på BokaDirekt (öppnas i ett nytt fönster).

Pris: 8800 kr. Denna kurs är mycket prisvärd, har fått mycket beröm och positiv feedback från tidigare kursdeltagare. Om du vill delta bara 2 dagars kurs, kan du betala 5200 kr.

* Vilkor: I samband med anmälan gör du en delbetalning på 1.500 kronor till bankgiro 5100-2921. Resten, 7300 kr, betalar du en vecka innan kursen börjar.
Kursen ges under förutsättning att den samlar tillräckligt med deltagare. Om kursen inte skulle bli av är du garanterad att få tillbaka de redan erlagda pengarna.

4 reaktion på “Kurs i akupressur

 1. Jag har gått kursen i Akupressur. Mycket givande och intressant kurs med en mycket kunnig lärare! Kan varmt rekommendera kursen!
  /Marie

 2. Akupressur = En fantastisk utbildning!

  Mycket bra bemötande av läraren! Mycket fina information inom områden!

  Bra plats, fin och ljus lokal, tålmodig lärare……Kursen rekommenderas hjärtligt.

  /// Mladenka

 3. Beatrice: Zhao Mings Akupressur Kurs är en fantastiskt utbildning har jag haft. Mycket kunskap har jag lärt mig genom kurs, och lärare är väldigt kunnig, och tålmodig. Jag rekommendera Kurs!

 4. Christina L: Kurs gav mig nya kunskap inom TCM, kurs är praktiskt, och jag lärde mig mycket om behandlings metod och erfarenhet av Zhao Ming, hon är en fantastisk lärare och mycket kunnig!
  Rekommendera Kurs hjärtligt!
  Christna L

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *